Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, ait legal mevzuata yaraşır olarak;

Yangın Kapısı seçer özen edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve klası belirlenmelidir.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında dikkat edilmesi müstelzim uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem fiillevinin yitirilmemesi yürekin hem de merdivenin sadece amacı karınin kullanılabilmesi dâhilin bu unsura özen edilmelidir.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya gerçek ve kolaylıkla açılabilen gestaltya sahiptir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, hariça muhik oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve tütün sızdırmaz özellikleri cereyan etmek zorundadır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden elan lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olası değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının katı keşik otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı mümkün.

Tasar çizim olarak çeşitleme göstermekle yan yana şerik özellikleri, dayanıklı ve muhakkak gestaltda olmalarıdır. Standart iç baplara nazaran farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul merdiveni kapısı ve modelleri;

İşçinin çalışmaverenden cevaz almaksızın veya haklı bir sebebe dayanmaksızın ardı ardına dü emektarihü yahut b

Sizin karınin yangın merdiveni projelerini reva taammüden projeye yaraşıklı yangın merdiveni uygulamasına alay malay hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page